Home > Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

1. Identiteit ondernemer

Naam: Biscuiterie Victor Baron
Adres: Langenbos 10, 8791, Waregem_Beveren-Leie, België  (dit is geen bezoekadres)
E-mailadres: info@victorbaron.be
Telefoonnummer: 0468/118501 (enkel voor WhatsApp)
VAT/BTW-identificatienummer: BE 0651.629.172

2. Toepasselijkheid van de algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van de ondernemer en op elke tot stand gekomen overeenkomst op afstand tussen ondernemer en consument.

Voordat de overeenkomst op afstand wordt gesloten, wordt de tekst van deze algemene voorwaarden aan de consument beschikbaar gesteld. Indien dit redelijkerwijs niet mogelijk is, zal voordat de overeenkomst op afstand wordt gesloten, worden aangegeven dat de algemene voorwaarden bij de ondernemer zijn in te zien en zij op verzoek van de consument zo spoedig mogelijk kosteloos worden toegezonden of via elektronische weg bezorgd worden.

3. Nutritionele informatie

3.1  Ingrediënten

Boterkoekjes: Voor het bakken van onze koekjes gebruiken we de volgende ingrediënten: tarwebloem, suiker, boter (melk), eieren en vanille aroma. Voor de decoratie gebruiken we:  carboxymethylcellulose, suikerpapier en kleurstoffen. Kan sporen van noten bevatten.

Gepersonaliseerde Oreo®: We gebruiken Oreo® koekjes. Hoofdingrediënten: tarwebloem, suiker, plantaardige oliën en magere cacaopoeder. Voor de decoratie gebruiken we: witte chocolade, suikerbolletjes en kleurstoffen. Kan melk en sporen van noten bevatten.

Chocolade Lolly`s en Vormen: Voor de basis van onze chocolade Lolly´s en vormen gebruiken we Callebaut Witte Chocolade. Hoofdingrediënten: suiker, cacaoboter en volle melkpoeder. Voor de decoratie gebruiken we:  Noten (Pecannoot, Amandel, Pistache, Hazelnoot, Abrikoos, Vijgen, Goji, Pompoenzaden), Mini Marschmallow, M&Ms en eetbare kleurstoffen voor de foto of ontwerpen..

Meringue kisses: wij gebruiken eieren, suiker, kleurstoffen en aroma’s (aardbei, amandel, citroen, framboos, munt of sinaasappel). Voor de decoratie gebruiken wij suikerbolletjes (bevat tarwe, bevat gluten), eetbaar papier en kleurstoffen. Dit product is geschikt voor vegetariërs.

Kristallen Lolly: voor de basis van onze lolly’s gebruiken wij isomalt, water en aroma’s (aardbei, champagne, framboos, meloen, piña colada en suikerspin. Voor de decoratie gebruiken wij eetbaar papier en kleurstoffen. Dit product is lactosevrij en geschikt voor vegetariërs en veganisten. 

Mini Tabletten en karekjes: we gebruiken: zwarte, witte of melkchocolade van Callebaut. Hoofdingrediënten: cacaomassa, cacaoboter en volle melkpoeder (melk en witte chocolade). Voor de combinaties gebruiken we: Noten (Pecannoot,  Pistache,  Abrikoos, Vijgen), Mini Marshmallow, M&Ms, Oreo® Koekjes, natuurlijk sinaasappel, natuurlijk bloemen (jasmijn, lavendel, oranjebloesem of roze), natuurlijk munt, kruiden (gember, kaneel, koffie, matcha thee of roze peper) en gedroog rode fruit.

3.2  Allergenen

Biscuiterie Victor Baron producten bevatten volgende allergenen: Noten (Chocolade en noten), Lactose (melk), Gluten (tarwebloem) en, Eieren. De koekjes en chocolades mogen niet geconsumeerd worden door iemand die allergisch is aan de net opgesomde ingrediënten. Biscuiterie Victor Baron wordt hiervoor niet verantwoordelijk gesteld.

gluten

melkeinoten

4. Houdbaarheid

Biscuiterie Victor Baron, Boterkoekjes en Meringue kisses blijven minimum 1 maand hun kwaliteit behouden. We raden aan om het product in deze tijd te consumeren voor een optimale smaak en versheid. We raden aan om, eens geopend, de koekjes binnen de paar uren te consumeren om de krokantheid te garanderen. Langdurige blootstelling aan direct zonlicht kan de kleuren van de eetbare inkt laten vervagen.

Biscuiterie Victor Baron, Meringue kisses en Kristallen Lolly´s  blijven 1 – 3 maanden hun kwaliteit behouden. We raden aan om het product in deze tijd te consumeren voor een optimale smaak en versheid. Langdurige blootstelling aan direct zonlicht kan de kleuren van de eetbare inkt laten vervagen.

Biscuiterie Victor Baron, Gepersonaliseerde Oreo® en chocoladeproducten blijven minimum 3 – 6 maanden hun kwaliteit behouden. We raden aan om het product in deze tijd te consumeren voor een optimale smaak en versheid. We raden aan om, eens geopend, de koekjes of chocoladeproducten binnen de paar uren te consumeren om de krokantheid te garanderen. Langdurige blootstelling aan direct zonlicht kan de kleuren van de eetbare inkt laten vervagen.

5. Minimale aantal

Het minimale aantal voor Biscuiterie Victor Baron producten:

Individuele Boterkoekjes en Individuele Gepersonaliseerde Oreo®: 20 stuks
Gepersonaliseerde Oreo® per 2:  10 dozen
Chocolade Lolly´s Rond: 5 stuks
Chocolade Lolly´s Hart: 4 stuks
Chocolade Mini Tabletten: 20 stuks
Kristallen Lolly: 20 stuks
Meringue kisses: 200 gepersonaliseerde meringue kisses

Dit doen wij om de prijzen zo laag mogelijk te kunnen houden.

6. De prijzen

Elk aanbod bevat informatie, dat voor de consument duidelijk is wat de rechten en verplichtingen zijn, die aan de aanvaarding van het aanbod zijn verbonden. Alle prijzen zijn in euro’s. De prijs die de consument verschuldigd is staat op de dag van bestelling op de website. Mochten er aanbiedingen van kracht zijn dan staat dit duidelijk vermeld op de website van Biscuiterie Victor Baron. Wij zijn een bedrijf: ‘vrijgestelde kleine onderneming – vrij van BTW’.

7. Datum aanvraag en levering

De koekjes worden nooit op voorhand gebakken (uitgezonderd Oreo®). De chocoladeproducten worden nooit op voorhand gemaakt. Vanaf de correcte verwerking van de bestelling kunnen wij aan de slag. Onze koekjes en chocoladeproducten zijn handgemaakt en worden altijd vers geleverd. Indien u een aanvraag ingediend heeft voor een toekomstige gelegenheid, zullen wij de koekjes pas bakken en de chocoladeproducten pas maken en decoreren nét voor de verzending. Zo kunnen we u steeds een vers product garanderen. U kunt dus best de datum van de gelegenheid vermelden bij de aanvraag. Wij verzenden jouw bestelling in 4 werkdagen. Indien de aanvraag groter is dan 200 stuks, gelieve ons te contacteren om de leverdatum af te spreken. Indien de leverdatum niet haalbaar is, kan van de overeenkomst worden afgezien.

8. Verpakking

De koekjes (Boter koekjes en Gepersonaliseerde Oreo®) en chocoladeproducten worden met zorg luchtdicht verpakt in individuele zakjes, opdat ze in perfecte condities gedurende de houdbaarheid bewaard worden. U kunt kiezen voor een gekleurd lint als extra decoratie. Gepersonaliseerd Oreo® koekjes per 2, per 4 of per 6, zijn verpakt in kleine doosjes waarvan de klant het lintkleur kiest. Meringue kisses zijn verpakt in bokalen van 130ml, 500ml of 1L. Kristallen Lolly zijn verpakt in individuele zakjes. De koekjes, meringue kisses, chocoladeproducten en kristallen lolly worden stevig verpakt voor verzending.

9. Betaling

Na bestelling van onze koekjes verzenden wij eerst een orderbevestiging met hierin de gemaakte afspraken over de bestelling zoals ontwerp, prijs, verpakking, verzenddatum. Vervolgens wordt ook de factuur per e-mail verzonden. Pas wanneer deze factuur voldaan is, is de bestelling definitief. De factuur moet in alle gevallen uiterlijk 5 dagen voor de gewenste bezorgdatum voldaan zijn. Bestellingen van producten geplaatst via onze webshop kunnen direct betaald worden via Bancontact, iDeal, Visa of Mastercard door middel van overschrijving via bank. Ook hier geldt dat de bestelling pas in behandeling genomen wordt wanneer de betaling door Biscuiterie Victor Baron is ontvangen. Betalingen kunnen o.v.v. het factuurnummer overgemaakt worden op rekeningnummer BE96 1030 4381 8305 t.n.v. Biscuiterie Victor Baron te Waregem.

Bij niet betaling van de rekening op de vervaldag zal, zonder dat een ingebrekestelling nodig is, het onbetaalde bedrag van de rekening met 10% verhoogd worden, met een minimum van € 50,00.

10. Aanpassing gepersonaliseerd design

Biscuiterie Victor Baron verbindt zich ertoe om een poging te ondernemen om de klant in te lichten over het uiteindelijke ontwerp. Biscuiterie Victor Baron stuurt een email met een foto van het uiteindelijke design naar het emailadres die werd opgegeven bij de checkout. De klant heeft de mogelijkheid om aanpassingen te vragen. Op deze manier wordt het design aangepast in samenspraak met de klant. Binnen de 24 uren na het tijdstip van de bestelling dient het uiteindelijke design goedgekeurd te worden. Na uiterlijk 24 uren na het tijdstip van de bestelling, wordt het design niet meer gewijzigd, tenzij Biscuiterie Victor Baron hiervoor goedkeuring geeft. Indien geen of een te late respons van de klant wordt ontvangen, wordt het oorspronkelijke design (gedefinieerd bij de bestelling) gebruikt.

11. Annulering, wijziging en terugbetaling van de bestelling

Wijziging van het design gebeurt steeds in samenspraak met onze ontwerper. Vanaf het moment dat het design compleet is, kan het design niet meer gewijzigd worden. Een bestelling kan enkel gewijzigd worden met goedkeuring van Biscuiterie Victor Baron. Annulering is slechts mogelijk na goedkeuring van Biscuiterie Victor Baron, een annuleringskost kan worden aangerekend. Omdat we gepersonaliseerde handgemaakte verse producten aanbieden, accepteren we niet dat de koekjes worden teruggestuurd, bijvoorbeeld omdat het evenement niet doorgaat. Een terugbetaling is zodoende niet mogelijk. Terugbetalingen na levering is enkel mogelijk als Biscuiterie Victor Baron oordeelt dat het inderdaad om een foute levering gaat.

12. Uitvoering

Tijdens de uitvoering van de bestelling zullen Biscuiterie Victor Baron en de besteller door middel van e-mail met elkaar communiceren. Biscuiterie Victor Baron communiceert via info@victorbaron.be. Als plaats van levering geldt het adres dat de consument aan Biscuiterie Victor Baron kenbaar heeft gemaakt. De besteller wordt middels e-mail op de hoogte gehouden van de uitvoering van de bestelling. Een e-mail met de ontvangstbevestiging wordt automatisch verstuurd binnen enkele minuten na voltooien van de bestelling op Biscuiterie Victor Baron. Als de besteller de automatische ontvangstbevestiging niet binnen krijgt na enkele minuten na het plaatsen van de bestelling kan dit duiden op een technische storing in het bestel- of betaalproces waardoor Biscuiterie Victor Baron de bestelling niet zal kunnen verwerken. Mocht dit gebeuren neem contact op via info@victorbaron.be. De besteller moet ervoor zorgdragen dat alle gegevens waarvan Biscuiterie Victor Baron tijdens het bestelprocedure aangeeft dat deze noodzakelijk zijn voor het uitvoeren van de bestelling direct bij de bestelling worden verstrekt aan Biscuiterie Victor Baron. Indien besteller deze gegevens niet of onvolledig verstrekt zal de bestelling worden geannuleerd.

Wijziging van het design gebeurt steeds in samenspraak met onze ontwerper. Vanaf het moment dat het design compleet is, kan het design niet meer gewijzigd worden. Een bestelling kan enkel gewijzigd worden met goedkeuring van Biscuiterie Victor Baron. Annulering is slechts mogelijk na goedkeuring van Biscuiterie Victor Baron, een annuleringskost kan worden aangerekend. Omdat we gepersonaliseerde handgemaakte verse producten aanbieden, accepteren we niet dat de koekjes worden teruggestuurd, bijvoorbeeld omdat het evenement niet doorgaat. Een terugbetaling is zodoende niet mogelijk. Terugbetalingen na levering is enkel mogelijk als Biscuiterie Victor Baron oordeelt dat het inderdaad om een foute levering gaat.

13. Levering

13.1  Berzorging

Wanneer je bestelling door Biscuiterie Victor Baron is aangenomen wordt in overleg een verzenddatum afgesproken. Meestal wordt de brievenbuspost en pakketpost in België de volgende werkdag na de verzending bezorgd. Echter, dit kunnen Bpost en dus ook Biscuiterie Victor Baron niet garanderen. De dag van verzending ontvang je van Biscuiterie Victor Baron een e-mail met hierin een code van het pakket. Je kunt de verzendstatus van het pakket controleren op http://track.bpost.be. Er vindt geen bezorging plaats op zon- en feestdagen.

13.2  Berzorgkosten

Koekjes en Kristallen lolly´s worden verzonden in een pakket. Wij verzenden onze producten naar adressen in België en Buurlanden * via Bpost. Verzendingen in België dragen een prijs van 6,7€ en zijn gratis vanaf 200€. De prijs van een verzending naar de buurlanden* is 16,4€ en zijn gratis vanaf 400€. Indien u een product wenst te verzenden naar een ander land, gelieve ons te contacteren.

Buurlanden*: Duitsland, Frankrijk (zonder overzee gebieden), Groothertogdom Luxemburg, Nederland en Verenigd Koninkrijk.

13.3  Aflevering

De bestelling zal worden afgeleverd op het door de opdrachtgever opgegeven verzendadres. Biscuiterie Victor Baron kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor verkeerd bezorgde of tijdens verzending zoekgeraakte bestellingen. Bij bezorging aan bedrijven wordt afgeleverd bij de receptie indien deze aanwezig is. Biscuiterie Victor Baron zijn daarna niet meer verantwoordelijk voor de interne aflevering.

13.4  Betaling

Uw bestelling wordt pas behandeld wanneer wij het volledige factuurbedrag op onze rekening ontvangen hebben.

14. Klachten

Om melding te maken van een klacht dient de opdrachtgever contact op te nemen met Biscuiterie Victor Baron. Dit kan via info@victorbaron.be. Bij de ondernemer ingediende klachten worden binnen een termijn van 14 dagen gerekend vanaf de datum van ontvangst beantwoord.

15. Auteursrechten

15.1  Foto´s en designs van Biscuiterie Victor Baron

Biscuiterie Victor Baron heeft de eigendomsrechten van alle woord- en beeldmerken op www.victorbaron.be tenzij anders wordt aangegeven. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Biscuiterie Victor Baron is het niet toegestaan gebruik te maken van deze merken. De fotograaf van Biscuiterie Victor Baron heeft de eigendomsrechten van de gepubliceerde foto’s op www.victorbaron.be, te bereiken via info@victorbaron.be. De foto´s mogen niet zonder zijn schriftelijke toestemming worden gebruikt. De gepubliceerde design van koekjes op www.victorbaron.be is eigendom van Biscuiterie Victor Baron, te bereiken via info@victorbaron.be. We zijn in het bezit van de eigendomsrechten van alle foto´s en designs die aangeboden worden op de webshop. Ze mogen niet gedupliceerd worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.

15.2  Foto´s en designs door de klant aangevraagd

Bij het aanvragen van gepersonaliseerde producten kan de klant een eigen design, foto of logo uploaden. Dit design, foto of logo wordt dan gebruikt om de gepersonaliseerde producten te maken. Onze klanten zijn verondersteld in het bezit te zijn van de auteursrechten van de betreffende foto´s, logo´s of designs. Biscuiterie Victor Baron kan niet verantwoordelijk worden gesteld. Door de bestelling te bevestigen, gaat men akkoord met de voorwaarde in bezit te zijn van de auteursrechten van de aangevraagde foto`s, logo`s of designs.

15.3  Foto´s en designs gemaakt voor de klant

In het geval dat de klant aan Biscuiterie Victor Baron de service aanvraagt om een design te ontwerpen, dan is Biscuiterie Victor Baron eigenaar van dit design. Het design kan dus gebruikt worden als voorbeeld of in toekomstige projecten. Biscuiterie Victor Baron biedt wel de mogelijkheid om de rechten van het design te kopen, op vraag van de klant via info@victorbaron.be.

15.4  Gebruik logo in reclame, social media of our web site(s)

Het kan voorkomen dat we uw doorgestuurde logo (t.b.v. de bedrukking) ook digitaal gebruiken (als voorbeeld logo) bij de presentatie van ons koekjes. Uw logo kan daarom op verschillende artikelen komen te staan in fotos en op onze website(s). Mocht u hier geen toestemming voor willen geven dan kunt u dit kenbaar maken via het via contact fomulier of info@victorbaron.be.

16. Persoonlijke gegevens

Alle in het kader van de bestelling verstrekte persoonsgegevens worden uitsluitend door Biscuiterie Victor Baron gebruikt en zullen nooit aan derden ter beschikking worden gesteld, tenzij noodzakelijk voor betalingstransacties of bezorging van de bestelling. Biscuiterie Victor Baron behoudt zich het recht voor de persoonsgegevens van de besteller te gebruiken voor het verstrekken van informatie over producten en diensten van Biscuiterie Victor Baron. Biscuiterie Victor Baron behoudt zich het recht voor om op verzoek van de ontvanger van een product met een anonieme afzender de naam van de besteller kenbaar te maken aan de ontvanger.

17. Recht op weigering

Biscuiterie Victor Baron behoudt zich het recht om een bestelling te weigeren. Bijvoorbeeld indien het gepersonaliseerd ontwerp ongepast of spottend is.

18. Wedstrijdreglement

Wedstrijdreglement “100 gratis kristallen lolly’s op uw huwelijksfeest”

18.01     PRINCIPE

Biscuiterie Victor Baron wil mensen die tussen 12/08/2019 en 14/09/2019 deelnemen aan de wedstrijd “100 gratis kristallen lolly’s op uw huwelijksfeest” de kans geven om 100 gratis kristallen lolly’s te winnen. Om deel te kunnen nemen dient de deelnemer een toekomstige bruid te zijn waarvan hun trouwdatum vastligt in 2019, 2020 of 2021, én dient de deelnemer een originele foto te posten van haarzelf samen met haar toekomstige partner, in de private facebookgroep “Kristallen Lolly’s voor Huwelijk wedstrijd”

 

18.02    WIE KAN MEEDOEN?

Toekomstige bruiden (vrouwen) waarvan hun trouwdatum vastligt in 2019, 2020 of 2021. Als aan een van deze voorwaarden niet voldaan is dan wordt haar recht op een prijs afgenomen. Indien er meerdere deelnames vastgesteld worden, wordt de eerste inzending als de deelname beschouwd.

 

18.03    TERMIJN

De wedstrijd start op 12/08/2019 en eindigt op 14/09/2019

 

18.04     WEDSTRIJD

De deelnemer dient 1 originele foto te posten van haarzelf samen met haar toekomstige partner, in de private facebookgroep “Kristallen Lolly’s voor Huwelijk wedstrijd”

 

18.05     WINNAARS BEPALEN

De winnaar worden gekozen door de organisatie van Biscuiterie Victor Baron op basis van de originaliteit van de foto:  de winnaar is het koppel die erin slaagt de verliefheid best in beeld te brengen.  Per 100 deelnemers wordt 1 winnaar gekozen. De kans om te winnen is dus hoog. De winnaar krijgt 100 gratis kristallen lolly’s voor hun trouwfeest.

 

18.06     WINNAARS BEKEND MAKEN

De winnaar van de wedstrijd zal bekend gemaakt worden in de facebook groep op 14/09/2019

 

18.07     REGLEMENTSWIJZIGINGEN

Indien er wijzigingen aan het reglement gemaakt worden, zullen die meegedeeld worden in de facebookgroep en in dit document.

 

18.08     BETWISTINGEN

Alle betwistingen inzake de toepassing van dit reglement worden autonoom beslecht door de organisatie van Biscuiterie Victor Baron.  Het volstaat een mail met de klacht te sturen naar info@victorbaron.be

 

18.09     PRIVACY

In uitvoering van artikel 4§1 van de Wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens wordt meegedeeld dat Biscuiterie Victor Baron de meegedeelde persoonsgegevens enkel zal verwerken in het kader van de wedstrijd. De gegevens zullen niet worden aangewend voor andere doeleinden. De betrokkene heeft steeds recht tot toegang en verbetering van de opgeslagen gegevens. Indien de betrokkene geen verdere emails wenst te ontvangen m.b.t. de wedstrijd volstaat het om onderaan de email op “unsubscribe” te klikken.

 

18.10     CONTACT

Bij vragen of problemen i.v.m. de wedstrijd kunnen geïnteresseerden terecht bij Biscuiterie Victor Baron via info@victorbaron.be

19. Aanpassing van de Algemene Voorwaarden

Biscuiterie Victor Baron heeft het recht om de algemene voorwaarden, te vinden op www.victorbaron.be, aan te passen of te actualiseren. Dit om nieuwe normen en wetten na te leven of de klant in te lichten van actuele informatie. In geval van aanpassing dient Biscuiterie Victor Baron de vaste klanten in te lichten van de aanpassingen.

Mei, 2020