Home > Bedrijfskoekjes

Bedrijfskoekjes

bedrijfskoekjes

Wanneer het komt op een relatiegeschenk, kiezen we vaak voor een balpen, kalender of een andere gadget. Deze saaie herhaling maakt het eenvoudig voor wie op zoek is zich te onderscheiden van de massa. Onze Bedrijfskoekjes (gepersonaliseerde koekjes) spelen in op alle zintuigen: zien, voelen, ruiken, zien, horen, en natuurlijk smaken.

De bedoeling van een balpen of een gadget is dat men vaak zou kijken naar uw bedrijfslogo. Maar wat doen ons brein met deze informatie? Het filtert het gewoon weg. We zien het object zoals we dit kennen van vroeger: we zien de pen, niet het logo. Om een blijvende indruk te maken, moeten we meerdere zintuigen aanwakkeren.

BOTERKOEKJES

Deze artisanale smelt-in-je-mond boterkoekjes kun je personaliseren met jouw bedrijfslogo. Uw logo is afgedrukt op papier en eetbare inkt

GEPERSONALISEERDE OREO®

Elk Oreo® koekje is zorgvuldig overgoten met witte Belgische chocolade en ambachtelijk gedecoreerd met gekleurde suikerbolletjes.

MERINGUE KISSES

gepersonalisserde--meringue-kisses

Deze artisanale gepersonaliseerde Meringue kisses zijn gemaakt met materialen van uitstekende kwaliteit. Fris van buiten en van binnen, van nature glutenvrij, iedereen houdt van ze!

“I’ve learned that people will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel”

Maya Angelou

Onze gepersonaliseerde koekjes spelen in op alle zintuigen. De geur van gewassen kledij in de wind, gemaaid gras, verse koffie in de ochtend. Het brengen herinneringen en gevoelens naar boven. Onderzoek toont aan dat geur uw herinneringen terug levendig en sterk maken. En dat is slechts 1 van de zintuigen die onze koekjes triggeren. Mensen vergeten wat ze zien, maar vergeten nooit hoe je hen liet voelen. Dit is een van de principes van neuromarketing.

Emotie. Emotie is wat het verschil maakt. Een gadget maakt geen indruk omdat men er gevoelsmatig niet bij betrokken wordt. Er wordt geen herinnering gemaakt. Onze gepersonaliseerde koekjes roepen gevoelens op. Verwondering over het origineel idee en het mooi design. De diepe kleuren van uw logo. De zachte textuur van de verpakking en het lintje. Twijfel of we het koekje zullen openen of bewaren voor later. Het doet ons denken aan vroegere tijden. Geurende koekjes recht uit de oven, maar je moet nog even wachten. Op dit moment wordt een herinnering gemaakt. Het geluid van de eerste beet. Krokant, daarna volgt luchtig, en smeuïg. Men kijkt nogmaals naar de helft van uw logo. Het gevoel bij dit moment wordt vastgelegd, en zal op een goeie dag terug naar boven komen.

Een relatiegeschenk die erin slaagt om zich in het geheugen te verankeren, is krachtig. Daarom kiezen mensen voor onze gepersonaliseerde Bedrijfskoekjes.

Vraag een vrijblijvende prijsofferte aan indien u reeds overtuigd bent.  Contacteer ons gerust als u nog vragen hebt.