Superhelden feest

Voor alle stripfans, groot en klein, jongens of meisjes!

Heb je je favoriete superheld al gekozen? Vandaag helpen we je er een te kiezen! Marvel Universe, Iron Man, Captain America, Hulk, Spiderman of Captain Marvel, het universum DC Batman, Superman of Wonder Woman.

ironman-en-captain-america-gepersonaliseerde-oreo

Identificeer je je met IronMan? Hij is een excentrieke ingenieur en miljardair dankzij zijn intelligentie en rijkdom, leider geworden is van de Avengers. Identificeer je je eerder met Captain America, die bovenmenselijke kracht en snelheid heeft, veel kennis en ervaring in teamwork? Steve Rogers heeft altijd een nobele en eerlijke geest gehad, intolerant voor onrecht en misbruik van macht. 

Hulk-Spiderman-Captain-Marvel-gepersonaliseerde-oreo

Dr. Robert Bruce Banner heeft een transformatie ondergaan na accidentele blootstelling aan gammastralen. Wanneer hij wordt blootgesteld aan emotionele stress wordt hij fysiek omgevormd tot Hulk met superkrachten. Hij is een van mijn favoriete superhelden omdat hij een briljante krijger alsook een geniale wetenschapper kan zijn. Laten we praten over Spiderman of Peter Parker. Hij is een van de meest charismatische superhelden, mogelijks omdat hij een gewone man is die niet afkomstig is van een verre planeet, omdat hij geen excentrieke miljonair is, en daarenboven verloor hij zijn ouders en oom en hij helemaal geen succes was op school. Zijn lichaamsbouw is er een als die van elke tiener, zijn superkracht kreeg hij uit een accidentele ontmoeting met een radioactieve spin. Tenslotte is er het meisje uit het Marvel universum, Captain Marvel, die bovenmenselijke niveaus van kracht, snelheid en fysiek uithoudingsvermogen bezit. Ze is nog niet erg populair maar in maart 2019 komt de eerste film over haar uit.

Batman-Superman-gepersonaliseerde-oreo

Daarbovenop hebben we de beroemde Batman, the Dark Knight, die superkrachten heeft dankzij zijn speciaal kostuum. De echte naam van Batman is Bruce Wayne, een jonge ondernemer, een miljonair vrijgezel die als kind zijn ouders verloor in handen van een crimineel. Het meest opvallende kenmerk van Superman is dat hij zich verantwoordelijk maakt voor elke daad van moed en zelfopoffering die nodig is om het onrechtvaardige te corrigeren. Wonder Woman is de krijgsvrouw van de Amazones, heeft een breed scala van bovenmenselijke krachten en gevechtstechnieken opgedaan door een gift verkregen van de goden en een uitgebreide training. Haar belangrijkste wapens zijn de Lasso van Waarheid en een paar onverwoestbare magische armbanden. Wonder Woman is een weerspiegeling van de hedendaagse vrouwen; bezorgd over de samenleving en in staat om te vechten voor wat je wilt.

wonder-woman-gepersonaliseerde-oreo

Hebben we jouw superheld niet besproken? Schrijf ons, vertel waarom dit je superheld is en we sturen je een verrassing terug.

Hebt u interesse in onze Gepersonaliseerde Oreo® koekjes van Superhelden feest, dan kunt u een aanvraag indienen via het contactformulier. Individuele koekjes zijn verkrijgbaar, of in doosjes per 2, per 4, per 6 of per 9.

Blink uit in Creativiteit!

Prinsessenfeest

Welk meisje houdt niet van prinsessen? Hoewel de verhalen vaak heel romantisch zijn en ver van de realiteit liggen, brengt elk verhaal een waarde aan onze kinderen.

Rapunzel-gepersonaliseerde-oreo

We kunnen zeggen dat Rapunzel steeds een glimlach heeft en veel zin heeft om de wereld te verkennen, ook al zit ze opgesloten. En dat Anna en Elsa geleerd hebben de problemen te lijf gaan met liefde en begrip.

frozen-gepersonaliseerde-oreo

En Merida strookt helemaal met het gebruikelijke Disney stereotype: ze is dapper, vecht voor haar idealen, is oprecht en goed van inborst.

Merida-gepersonaliseerde-oreo

En natuurlijk konden we onze favoriete prinses Vaiana niet vergeten. Voor haar is het gemeenschappelijke goed het allerbelangrijkste. Het maakt niet uit wie je bent: man, vrouw, halfgod, kip of varken. Als je in team werkt, zul je je doel bereiken!

vaiana-moana-gepersonaliseerde-oreo

De film “Ralph Breaks The internet” verenigt alle prinsessen. En, wat is jouw favoriete prinses?

Hebt u interesse in onze Gepersonaliseerde Oreo® koekjes van Prinsessen, dan kunt u een aanvraag indienen via het contactformulier. Individuele koekjes zijn verkrijgbaar, of in doosjes per 2, per 4, per 6 of per 9.

Blink uit in Creativiteit!

Welkom Sinterklaas en Piet

Een van de leukste datums voor kinderen en ouders in België en Nederland is de dag van de aankomst van Sinterklaas en zijn assistent Piet, en waarom houden we zo van deze dag? Voor de groten biedt het de mogelijkheid om hun kleintjes blij te maken en wat is méér de moeite waard dan de glimlach van onze kinderen? En natuurlijk houden de kinderen ervan, want Sinterklaas en Piet brengen verhalen, geschenken, chocolaatjes en natuurlijk koekjes mee!!! En aangezien wij dol zijn op het maken van koekjes, konden we de kans niet voorbij laten gaan om deze epische personages te verwelkomen. Daarom ontwierpen we de karakteristieke Sinterklaas-hoed met zijn stok en de kleurrijke hoeden inclusief charmante veren van de Pieten. We hopen aan je verwachtingen te voldoen, wat denk je ervan?

Woezel en pip Hallo Sinterklaas Gepersonaliseerde oreo

We kennen Woezel en Pip, twee onafscheidelijke vrienden die veel avonturen delen. Want zij dromen ervan om, net zoals onze kinderen, Sinterklaas en Piet te zijn. Guusje Nederhorst in zijn boek “Woezel in Pip – Hallo Sinterklaas” vertelt het verhaal van deze puppy’s wanneer zij  Sinterklaas en Pipje Piet spelen, het is een heel leuk boek en vooral je kinderen zullen zich zeker met hen geïdentificeerd voelen. Onze kinderen zijn dol op het verhaal en daarom hebben we besloten om een verzameling koekjes ter ere van Woezel en Pip te maken. Vind je ze geslaagd?

Hebt u interesse in onze Gepersonaliseerde Oreo® koekjes van Sinterklaas en Piet, dan kunt u een aanvraag indienen via het contactformulier. Individuele koekjes zijn verkrijgbaar, of in doosjes per 2, per 4, per 6 of per 9.

Blink uit in Creativiteit!

Halloween griezelige koekjes

gepersonaliseerde oreo Jack Skellington

Het is bijna Halloween en we hebben er zin in! Deze tijd van het jaar brengt frisse nachten, spookachtige decoraties, grappige kostuums en (mijn favoriet) koekjes! We houden van Halloween-feestjes en alle personages, vooral Jack Skellington en Sally, of de pompoenen, de geesten, de vleermuizen, de spinnen of de huizen van de heksen! Daarom hebben we dit jaar besloten om ze te recreëren met onze Oreo’s. We presenteren het resultaat. Hoe vinden jullie ze? Verkiezen jullie de griezelige Jack Skellington of de griezelige pompoenen en geesten?

dia muertos oreo

Bijna dezelfde dag komen de kleuren en vreugde die de ‘Día de los Muertos’ in Mexico, een ongelooflijk land vanuit elk oogpunt, culinair of cultureel (ik kan mijn Latijnse roots niet ontkennen!). Daarom en omdat dankzij Disney (Coco) en agent 007 (Spectre) de hele wereld deze mooie traditie kent, besloten we om een ​​collectie te wijden aan dit prachtige festival. Wat denken jullie?

Hebt u interesse in onze Gepersonaliseerde Oreo® koekjes van Halloween, dan kunt u een aanvraag indienen via het contactformulier. Individuele koekjes zijn verkrijgbaar, of in doosjes per 2, per 4, per 6 of per 9.

Blink uit in Creativiteit!

Oreo® Logo Koekjes

Knapperige Oreo® koekjes worden zorgvuldig overgoten met witte Belgische chocolade, gedecoreerd met gekleurde suikerbolletjes en voorzien van een eetbare kleurenprint van uw bedrijfslogo. Onze Oreo® Logo Koekjes werden speciaal ontworpen als promotiemateriaal voor uw events, bedrijfsfeesten, opendeurdagen of als tussendoortje in de meetingroom.

Voor ons is het belangrijk dat u een originele en blijvende indruk maakt op uw klant. Onze Oreo® Logo Koekjes  onderscheiden zich van het gebruikelijke promotiemateriaal doordat ze verwondering oproepen over de originaliteit en de diepe kleuren van uw logo op een eetbaar koekje.

De Oreo® Logo Koekjes  hebben de verfijnde kwaliteit van een handgemaakt koekje bij de warme bakker waarbij het smeuïge van de crème-vulling samengaat met het krokante van het koekje en de chocolade. Deze verfijnde kwaliteit vertelt de klant indirect waarvoor uw bedrijf staat.

Hebt u interesse in onze Oreo® Logo Koekjes , dan kunt u een aanvraag indienen via het contactformulier.

Maak indruk op uw klanten!

Lollipop gepersonaliseerde voor doopfeest

Hebt u binnenkort iets te vieren? Dan kunt u dit moment personaliseren met onze Lollipop gepersonaliseerde Oreo®. Net zoals op dit doopfeest van Maya waar Lollipop gepersonaliseerde Oreo® de desserttafel een elegante en tegelijk vernieuwende toets geven. Daarenboven krijgen familie en vrienden dit heerlijke aandenken mee naar huis.

Voor ons is het belangrijk dat u uitstraalt in originaliteit. Daarom kiest u uw eigen foto of design, de kleur van de suikerbolletjes en de verpakking. We bieden ook een kwalitatieve lollipop houder aan om uw Lollipop gepersonaliseerde Oreo® mooi te rangschikken op uw desserttafel. We laten uw Lollipop gepersonaliseerde Oreo® passen bij het thema of de kleuren van uw doopfeest.  Indien uw verbeelding verder reikt dan onze opties aanbieden, kunt u ons gerust contacteren om uw wensen te bespreken. Contacteer ons.

Maak iets origineels van uw doopfeest!

Gepersonaliseerde Paaskoekjes

Laat u verleiden door onze nieuwe Gepersonaliseerde Paaskoekjes uit de collectie van de Kaarten Oreos®. In een knapperige omhulling van Belgische chocolade schuilt een Oreo® koekje. U kunt de paaskoekjes ook personaliseren met jouw eigen naam of tekst. Contacteer ons.

De Gepersonaliseerde Paaskoekjes worden als cadeau verpakt per 6 of per 9 in een stijlvolle metalen doos met kijkvenster. U kunt ze ook laten verzenden als kaarten: naar de brievenbus van de te-verrassen ontvanger. Promotie: de verzending is gratis in België.

Vier Pasen op een originele manier!