Halloween griezelige koekjes

gepersonaliseerde oreo Jack Skellington

Het is bijna Halloween en we hebben er zin in! Deze tijd van het jaar brengt frisse nachten, spookachtige decoraties, grappige kostuums en (mijn favoriet) koekjes! We houden van Halloween-feestjes en alle personages, vooral Jack Skellington en Sally, of de pompoenen, de geesten, de vleermuizen, de spinnen of de huizen van de heksen! Daarom hebben we dit jaar besloten om ze te recreëren met onze Oreo’s. We presenteren het resultaat. Hoe vinden jullie ze? Verkiezen jullie de griezelige Jack Skellington of de griezelige pompoenen en geesten?

dia muertos oreo

Bijna dezelfde dag komen de kleuren en vreugde die de ‘Día de los Muertos’ in Mexico, een ongelooflijk land vanuit elk oogpunt, culinair of cultureel (ik kan mijn Latijnse roots niet ontkennen!). Daarom en omdat dankzij Disney (Coco) en agent 007 (Spectre) de hele wereld deze mooie traditie kent, besloten we om een ​​collectie te wijden aan dit prachtige festival. Wat denken jullie?

Hebt u interesse in onze Gepersonaliseerde Oreo® koekjes van Halloween, dan kunt u een aanvraag indienen via het contactformulier. Individuele koekjes zijn verkrijgbaar, of in doosjes per 2, per 4, per 6 of per 9.

Blink uit in Creativiteit!