Home > Huwelijk > Trouwkoekjes

Trouwkoekjes

Eerste

BOTER KOEKJES: Een origineel bedankje voor uw gasten

Bedank je vrienden en familie na jullie huwelijksfeest met een origineel bedankje. Deze artisanale smelt-in-je-mond boterkoekjes kun je personaliseren met het thema van jullie trouwfeest, trouwkaart en invitatie. U kunt kiezen voor een van onze kleurvolle eigentijdse ontwerpen of u kunt ons uw eigen ontwerp of foto bezorgen. Boterkoekjes hebben een personaliseerbaar oppervlak van 5 x 6 cm. Met het handgemaakt bedankje in de hand zal men terugdenken aan jullie elegant feest.

Tweede

GEPERSONALISEERDE OREO ®: Een eye-catcher of uw desserttafel!

De desserttafel moet indruk maken: een netjes aangeklede desserttafel met daarop een overvloed aan decoratieve taarten, cupcakes, versierde koekjes, exotisch fruit en de bruidstaart. Belangrijk is de samenhang in de decoratie. Heb je een thema voor uw bruiloft, dan sluit de desserttafel hier best op aan. Of je kan kiezen voor een genre die bij  past, vintage, romantisch, traditioneel, multicolor. U kunt ons ook uw eigen ontwerp of foto bezorgen.

Onze gepersonaliseerde Oreo® koekjes kunnen een eye-catcher zijn op uw desserttafel. Elk Oreo® koekje is zorgvuldig overgoten met witte Belgische chocolade en ambachtelijk gedecoreerd met gekleurde suikerbolletjes. U kunt ze personaliseren met het thema van jullie trouwfeest, kies een van onze kleurvolle eigentijdse ontwerpen of bezorg ons uw eigen ontwerp of foto.

Derde