Home > Klantenservice

Klantenservice

Minimale aantal

Het minimale aantal voor Biscuiterie Victor Baron producten:

Individuele Boterkoekjes en Individuele Gepersonaliseerde Oreo®: 20 stuks
Gepersonaliseerde Oreo® per 2:  10 dozen
Kristallen Lolly´s: 20 stuks
Meringue kisses: 200 gepersonaliseerde meringue kisses

Dit doen wij om de prijzen zo laag mogelijk te kunnen houden.

Ingrediënten & Allergens

Ingrediënten

Boterkoekjes: Voor het bakken van onze koekjes gebruiken we de volgende ingrediënten: tarwebloem, suiker, boter (melk), eieren en vanille aroma. Voor de decoratie gebruiken we: carboxymethylcellulose, suikerpapier en kleurstoffen. Kan sporen van noten bevatten.

Gepersonaliseerde Oreo®: We gebruiken Oreo® koekjes. Hoofdingrediënten: tarwebloem, suiker, plantaardige oliën en magere cacaopoeder. Voor de decoratie gebruiken we: witte chocolade, suikerbolletjes en kleurstoffen. Kan melk en sporen van noten bevatten.

Chocolade Lolly`s en Vormen: Voor de basis van onze chocolade Lolly´s en vormen gebruiken we Callebaut Witte Chocolade. Hoofdingrediënten: suiker, cacaoboter en volle melkpoeder. Voor de decoratie gebruiken we: Noten (Pecannoot, Amandel, Pistache, Hazelnoot, Abrikoos, Vijgen, Goji, Pompoenzaden), Mini Marschmallow, M&Ms en eetbare kleurstoffen.

Meringue kisses: wij gebruiken eieren, suiker, kleurstoffen en aroma’s (aardbei, amandel, citroen, framboos, munt of sinaasappel). Voor de decoratie gebruiken wij suikerbolletjes (bevat tarwe, bevat gluten), eetbaar papier en kleurstoffen. Dit product is geschikt voor vegetariërs.

Kristallen Lolly: voor de basis van onze lolly’s gebruiken wij isomalt of suiker water en aroma’s (aardbei, champagne, framboos, meloen, piña colada en suikerspin). Voor de decoratie gebruiken wij eetbaar papier en kleurstoffen. Dit product is lactosevrij en geschikt voor vegetariërs en veganisten. 

Mini Tabletten en karekjes: we gebruiken: zwarte, witte of melkchocolade van Callebaut. Hoofdingrediënten: cacaomassa, cacaoboter en volle melkpoeder (melk en witte chocolade). Voor de combinaties gebruiken we: Noten (Pecannoot,  Pistache,  Abrikoos, Vijgen), Mini Marshmallow, M&Ms, Oreo® Koekjes, natuurlijk sinaasappel, natuurlijk bloemen (jasmijn, lavendel, oranjebloesem of roze), natuurlijk munt, kruiden (gember, kaneel, koffie, matcha thee of roze peper) en gedroog rode fruit.

Allergenen

Biscuiterie Victor Baron producten bevatten volgende allergenen: Noten (Chocolade en noten), Lactose (melk), Gluten (tarwebloem) en, Eieren. De koekjes en chocolades mogen niet geconsumeerd worden door iemand die allergisch is aan de net opgesomde ingrediënten. Biscuiterie Victor Baron wordt hiervoor niet verantwoordelijk gesteld.

Houdbaarheid

Biscuiterie Victor Baron, Boterkoekjes blijven minimum 1 maand hun kwaliteit behouden. We raden aan om het product in deze tijd te consumeren voor een optimale smaak en versheid. We raden aan om, eens geopend, de koekjes binnen de paar uren te consumeren om de krokantheid te garanderen. Langdurige blootstelling aan direct zonlicht kan de kleuren van de eetbare inkt laten vervagen.

Biscuiterie Victor Baron, Meringue kisses en Kristallen Lolly´s  blijven 1 – 3 maanden hun kwaliteit behouden. We raden aan om het product in deze tijd te consumeren voor een optimale smaak en versheid. Langdurige blootstelling aan direct zonlicht kan de kleuren van de eetbare inkt laten vervagen.

Biscuiterie Victor Baron, Gepersonaliseerde Oreo® en chocoladeproducten blijven minimum 3-6 maanden hun kwaliteit behouden. We raden aan om het product in deze tijd te consumeren voor een optimale smaak en versheid. We raden aan om, eens geopend, de koekjes of chocoladeproducten binnen de paar uren te consumeren om de krokantheid te garanderen. Langdurige blootstelling aan direct zonlicht kan de kleuren van de eetbare inkt laten vervagen.

Algemene voorwaarden

Klik hier