Home > Kristallen lolly

Kristallen lolly

Omdat ieder detail telt … Een feest bestaat uit duizend details en elk ervan is een mogelijkheid om te tonen wie je bent!

We willen dat je je boodschap kunt overbrengen, we willen je perfecte dag helpen realiseren, we willen je helpen en met je samenwerken, je boodschap uiten met onze kristallen lollies. Wij houden ervan om mooie, delicate dingen naar uw wens te maken, zodat elk detail van uw feest uw trots waardig is. Wij geloven dat het idee van kristallen lolly´s niet alleen schattig, magisch en creatief is, maar wel de glimlach van uw gasten, of ze nu aan tafel zitten en de lolly´s als ijsbreker werken, of als een bedankje , zodat ze uw herinneren hoe zoet en emotioneel uw feest was.

Deze artisanale transparante lolly’s zijn gemaakt met materialen van uitstekende kwaliteit. Van kristallen lolly hebben een diameter van 5 cm. U kunt de lolly’s personaliseren met uw thema, uw ontwerpen of foto’s of met de ideeën die u heeft. Je kunt ook kiezen tussen suikerbolletjes, sprinkels of goud eetbare, er is een wereld van alternatieven. Je kunt ook kiezen voor eetbare bloemen. U kunt kiezen uit verschillende smaken:aardbei, framboos, cotton candy, kers of Champagne.  Ze kunnen rond, hartvormig of stervormig zijn. Van lolly’s worden verpakt in transparante zakjes met een kabeltje. Iedereen houdt van een handgemaakte delicatesse! Alles is mogelijk. Onze prijzen variëren van 2,3 –  3,3 € per stuk

Als u meer wilt weten over: Nutritionele info in houdbaarheid, klik hier.

U hebt een idee, wilt u iets meer weten over ons?

We zijn er om je te helpen met plezier in alles wat we kunnen.