Home > Kristallen lolly > Het ABC van kristallen lolly´s

Het ABC van kristallen lolly´s

1. Soorten kristallen lolly's. Welke kies je?

Gedroogde bloemen

Wij gebruiken: rozenbloemblaadjes, korenbloemblaadjes, goudsbloemblaadjes, jasmijnbloemblaadjes,  enz.

Ontwerp of foto

Geprint op suiker papier en vanbinnen in de lolly gesmolten

Glitters

Normaal gebruiken we goud, hoewel we ook glitters in verschillende vormen en kleuren hebben. Veel van onze klanten houden ook van accenten in zilver, roségoud of koper.

2. Welke smaak wens je?

Je kant kiezen uit verschillende smaken: aardbei, framboos, Champagne, Meloen, Piña colada en SuikerspinAls je een andere smaak wenst, staan we altijd open voor nieuwe smaken.

3. Welke snoepkleur wens je?

De kleuren die we meestal gebruiken, zijn transparant, opaak roze en opaak wit. Als je een andere kleur in gedachten hebt, zal ik m’n best doen om die exacte kleur te mengen.

4. Wens je een gepersonaliseerd kaartje of een strikje?

Onze kristallen lolly’s zijn volledig gepersonaliseerd tot in de kleinste details. Om die reden willen we graag een kaartje of een strikje toevoegen die past bij het thema van uw feest.

5. Onze prijzen

– Kristallen Lolly´s met glitters (2,3€ stuk)

– Kristallen Lolly´s met gedroogde bloemen (2,9€ stuk)

– Kristallen Lolly´s met Ontwerp of foto (2,9€ stuk) – geprint op suiker papier en gesmolten binnenin de kristallen lolly

– Gepersonaliseerd kaartje of strikje  (+0,3€)

6. Minimale aantal

15 stuks

7. Minimumtijd om te bestellen

Je kunt je Kristallen lolly’s zo vroeg bestellen als je wilt. We raden echter aan om te boeken zodra u weet wat u nodig hebt, want als we geen productbeschikbaarheid hebben, moeten we last-minute bestellingen weigeren.

Ons doel is om je kristallen lolly’s niet meer dan 10 dagen tot een week vóór de datum van uw evenement te sturen om de meest verse lolly´s voor uw evenement te garanderen.

8. Verzendkosten en Levertijd

Wij verzenden onze lolly´s naar adressen in België (5,7€) en Nederland (16,4€) via Bpost. Verzendingen worden normaal gesproken in één dag naar België geleverd en in twee dagen naar Nederland.

9. Afmeting van Kristallen lolly´s

Onze Kristallen lolly’s hebben een diameter van 5 cm en 18,5 cm lang.

10. Houdbaarheid, Nutritionele info en Allergenen

Houdbaarheid

1 maand 

Nutritionele info en Allergenen

De basis van onze lolly’s gebruiken wij suiker, water en aroma’s (aardbei, champagne, framboos, meloen, piña colada en suikerspin). Voor de decoratie gebruiken we eetbaar papier en kleurstoffen. Dit product is lactosevrij en geschikt voor vegetariërs en veganisten. U kunt vragen naar suikervrije lolly’s, deze worden bereid met isomalt, water en aroma’s.

11. Ideeën om onze Kristallen lolly's te gebruiken!

We weten dat elk detail belangrijk is, dat elk element een fundamenteel onderdeel is voor een onvergetelijk feest, dus we willen je ideeën geven waar je kunt schijnen in originaliteit. Je kunt de Kristallen Lolly´s bijvoorbeeld gebruiken op jouw dessert buffet, bedankjes, tafels met originele naamkaartjes of in de enveloppe van jouw uitnodiging.

Wil je een gepersonaliseerde ontwerp?  Vertel me jouw idee…

via Whatsapp: 0468/118501 (hier link)