4 redenen om je gratis kristallen lolly's nu aan te vragen
(enkel voor toekomstige bruiden)

viooltjes kristallen lolly

1. Stuur je familie en vrienden naar huis met een elegant aandenken

Een bedankje is een klein feestelijk geschenk dat je aan je familie en vrienden kan schenken als gebaar van appreciatie voor hun aanwezigheid en als aandenken aan je memorabel feest.

 

De fragiele schoonheid van een viooltje wordt beschermd door helder kristal. Handgemaakt en aangepast aan jullie thema.

2. Versier je tafels met originele naamkaartjes

Een mooi versierde tafel brengt je gasten direct in een goed humeur, het maakt niet uit welk huwelijksthema je verkiest; rustiek, bohemian,  of goudwit romantisch. Het doel van een mooi versierde tafel is dat je vrienden en familie zich direct goed voelen en genieten.

 

“Het zal hier gezellig worden” 

 

Personaliseer je kristallen lolly’s met de namen van je vrienden en familie, zodat ze hun plaats vinden op een originele manier.

tafel kristallen lolly

3. Geef je dessertbuffet een persoonlijke twist

Een stijlvolle desserttafel laat jou en je gasten niet alleen genieten van een verscheidenheid aan decadente traktaties op je feest, maar het is vooral een kans om je familie en vrienden nog eens goed te verrassen. Een “Wow” of “Amaizeg” klinkt dan als muziek in de oren.


Champagnesmaak voor je stijlvolle nonkel, een viooltje voor je vegan vriend, of bladgoud met jullie initialen om je dessertbord op te pimpen tot Pinterest-niveau.


Vertel ons jouw idee en wij doen je een voorstel. We zijn niet bang voor uitdagingen en we houden ervan originele producten te maken. In tussentijd kun je al eens proeven van een gratis proefpakket.

kristallen-lolly-sweettafel

4. Verstop een voorsmaakje bij je uitnodigingen

Zoals je wellicht weet is het uitpakken van de tickets van Tomorrowland een spannende ervaring, een gevoel van uitbundigheid en je kan niet wachten tot de dag dat het evenement aanbreekt.  

 

Hetzelfde gevoel kun je oproepen door bij je huwelijksuitnodigingen een stijlvol cadeautje te steken, een symbolisch voorsmaakje voor wat zal komen. Want niets is spannender dan een originele uitnodiging.

 

Laat de kristallen lolly’s personaliseren met jullie namen en het thema van jullie trouwfeest. Wil je weten hoe het voelt om een kristallen lolly in de bus te krijgen? Vraag gerust een proefpakket aan.

uitnodiging-kristallen-lolly-s

Naar waar mogen we je proefpakket sturen?

Krijg 2 kristallen lolly´s in de bus. Een kristallen lolly met eetbare bloemen-blaadjes en een kristallen lolly met ontwerp.

 

proefpakket kristallen lolly

Naam contactpersoon*

Datum van jouw trouw*

E-mail *

Straat *

Postcode *

Stad *

Maak je geen zorgen over je gegevens, we gebruiken ze alleen om contact met je op te nemen.

© 2019 Made with 💖 by Biscuiterie Victor Baron