Home > Service

Service

Levertijd

Wij verzenden jouw kristallen lolly´s, koekjes en chocoladeproducten in 10 werkdagen voor bestellingen van 200 koekjes/chocoladestukken of minder. De artisanale koekjes worden pas gebakken en gepersonaliseerd vanaf het moment van de aanvraag. De chocoladeproducten worden pas gemaakt vanaf het moment van de aanvraag. Hiermee garanderen we een optimale versheid bij de ontvangst van het product. Wens je dat de koekjes pas op een speciale dag worden geleverd, dan kan dit gemeld worden bij de bestelling. Bij een bestelling groter dan 200 koekjes wordt de levertijd met je besproken. Meer info

Verzenden

Koekjes en chocoladeproducten worden verzonden in een pakket. Wij verzenden onze koekjes en chocoladeproducten naar adressen in België en Buurlanden * via bpost. Verzendingen in België dragen een kost van 6,7€ en zijn gratis vanaf 200€. Voor Buurlanden* is de prijs 16,4€ en gratis vanaf 400€.  Indien je het product wenst te verzenden naar een ander land, gelieve ons te contacteren.

Buurlanden*: Duitsland, Frankrijk (zonder overzee gebieden), Groothertogdom Luxemburg, Nederland en Verenigd Koninkrijk.

Verpakking

De koekjes (Boter koekjes en Gepersonaliseerde Oreo®) en chocoladeproducten worden met zorg luchtdicht verpakt in individuele zakjes, opdat ze in perfecte condities gedurende de houdbaarheid bewaard worden. U kunt kiezen voor een gekleurd lint als extra decoratie. Gepersonaliseerd Oreo® koekjes per 2, per 4 of per 6, zijn verpakt in kleine doosjes waarvan de klant het lintkleur kiest. Meringue kisses zijn verpakt samen in zakjes. Kristallen Lolly zijn verpakt in individuele zakjes. De koekjes, meringue kisses, chocoladeproducten en kristallen lolly worden stevig verpakt voor verzending.

Betaling

We ontvangen de volgende betaalmiddelen: Overschrijving, iDeal, Bancontact/Mister Cash, Visa en MasterCard.