Superhelden feest gepersonaliseerde oreo

Voor alle stripfans, groot en klein, jongens of meisjes!

Heb je je favoriete superheld al gekozen? Vandaag helpen we je er een te kiezen! Marvel Universe, Iron Man, Captain America, Hulk, Spiderman of Captain Marvel, het universum DC Batman, Superman of Wonder Woman.

ironman-en-captain-america-gepersonaliseerde-oreo

Identificeer je je met IronMan? Hij is een excentrieke ingenieur en miljardair dankzij zijn intelligentie en rijkdom, leider geworden is van de Avengers. Identificeer je je eerder met Captain America, die bovenmenselijke kracht en snelheid heeft, veel kennis en ervaring in teamwork? Steve Rogers heeft altijd een nobele en eerlijke geest gehad, intolerant voor onrecht en misbruik van macht. 

Hulk-Spiderman-Captain-Marvel-gepersonaliseerde-oreo

Dr. Robert Bruce Banner heeft een transformatie ondergaan na accidentele blootstelling aan gammastralen. Wanneer hij wordt blootgesteld aan emotionele stress wordt hij fysiek omgevormd tot Hulk met superkrachten. Hij is een van mijn favoriete superhelden omdat hij een briljante krijger alsook een geniale wetenschapper kan zijn. Laten we praten over Spiderman of Peter Parker. Hij is een van de meest charismatische superhelden, mogelijks omdat hij een gewone man is die niet afkomstig is van een verre planeet, omdat hij geen excentrieke miljonair is, en daarenboven verloor hij zijn ouders en oom en hij helemaal geen succes was op school. Zijn lichaamsbouw is er een als die van elke tiener, zijn superkracht kreeg hij uit een accidentele ontmoeting met een radioactieve spin. Tenslotte is er het meisje uit het Marvel universum, Captain Marvel, die bovenmenselijke niveaus van kracht, snelheid en fysiek uithoudingsvermogen bezit. Ze is nog niet erg populair maar in maart 2019 komt de eerste film over haar uit.

Batman-Superman-gepersonaliseerde-oreo

Daarbovenop hebben we de beroemde Batman, the Dark Knight, die superkrachten heeft dankzij zijn speciaal kostuum. De echte naam van Batman is Bruce Wayne, een jonge ondernemer, een miljonair vrijgezel die als kind zijn ouders verloor in handen van een crimineel. Het meest opvallende kenmerk van Superman is dat hij zich verantwoordelijk maakt voor elke daad van moed en zelfopoffering die nodig is om het onrechtvaardige te corrigeren. Wonder Woman is de krijgsvrouw van de Amazones, heeft een breed scala van bovenmenselijke krachten en gevechtstechnieken opgedaan door een gift verkregen van de goden en een uitgebreide training. Haar belangrijkste wapens zijn de Lasso van Waarheid en een paar onverwoestbare magische armbanden. Wonder Woman is een weerspiegeling van de hedendaagse vrouwen; bezorgd over de samenleving en in staat om te vechten voor wat je wilt.

wonder-woman-gepersonaliseerde-oreo

Hebben we jouw superheld niet besproken? Schrijf ons, vertel waarom dit je superheld is en we sturen je een verrassing terug.

Hebt u interesse in onze Gepersonaliseerde Oreo® koekjes van Superhelden feest, dan kunt u een aanvraag indienen via het contactformulier. Individuele koekjes zijn verkrijgbaar, of in doosjes per 2, per 4, per 6 of per 9.

Blink uit in Creativiteit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *