sinterklaas en piet gepersonaliseerde oreo

Een van de leukste datums voor kinderen en ouders in België en Nederland is de dag van de aankomst van Sinterklaas en zijn assistent Piet, en waarom houden we zo van deze dag? Voor de groten biedt het de mogelijkheid om hun kleintjes blij te maken en wat is méér de moeite waard dan de glimlach van onze kinderen? En natuurlijk houden de kinderen ervan, want Sinterklaas en Piet brengen verhalen, geschenken, chocolaatjes en natuurlijk koekjes mee!!! En aangezien wij dol zijn op het maken van koekjes, konden we de kans niet voorbij laten gaan om deze epische personages te verwelkomen. Daarom ontwierpen we de karakteristieke Sinterklaas-hoed met zijn stok en de kleurrijke hoeden inclusief charmante veren van de Pieten. We hopen aan je verwachtingen te voldoen, wat denk je ervan?

Woezel en pip Hallo Sinterklaas Gepersonaliseerde oreo

We kennen Woezel en Pip, twee onafscheidelijke vrienden die veel avonturen delen. Want zij dromen ervan om, net zoals onze kinderen, Sinterklaas en Piet te zijn. Guusje Nederhorst in zijn boek “Woezel in Pip – Hallo Sinterklaas” vertelt het verhaal van deze puppy’s wanneer zij  Sinterklaas en Pipje Piet spelen, het is een heel leuk boek en vooral je kinderen zullen zich zeker met hen geïdentificeerd voelen. Onze kinderen zijn dol op het verhaal en daarom hebben we besloten om een verzameling koekjes ter ere van Woezel en Pip te maken. Vind je ze geslaagd?

Hebt u interesse in onze Gepersonaliseerde Oreo® koekjes van Sinterklaas en Piet, dan kunt u een aanvraag indienen via het contactformulier. Individuele koekjes zijn verkrijgbaar, of in doosjes per 2, per 4, per 6 of per 9.

Blink uit in Creativiteit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *